KVE Systems : Specialist in zonnepanelen

Zonnepanelen mét kennis van zaken ...

Kurt Van Elsen leidt het uitermate gespecialiseerd bedrijf KVE-Systems dat zonnepanelen plaatst, die zonlicht omzetten in kostbare elektriciteit. Of het nu over een nieuwbouw dan wel over een bestaand huis gaat speelt geen rol.
KVE-systems bekijkt de specifieke situatie en werkt vrijblijvend een aangepast plan uit.

Dankzij het professionalisme en kennis van de markt is KVE-Systems in de regio uitgegroeid tot een begrip inzake zonne-energie. 'De laatste jaren zijn zonnepanelen namelijk flink goedkoper geworden. Mensen krijgen dus minder van de staat, maar besparen meer op de aankoop. Het voordeel blijft dus minstens even groot.'


Enkel voordelen ...

Bovendien moet in de terugverdientijd ook het wegvallen van de elektriciteitsrekening worden opgenomen. De zon schijnt namelijk gratis. 'Vergeet ook niet dat de prijs van brandstof erg is gestegen, terwijl de technologie van zonnepanelen erg is verbeterd', gaat Van Elsen verder. 'Met minder en goedkopere panelen wek je vandaag dus meer energie op. Wie nu zonnepanelen plaatst doet dus nog altijd minstens zoveel profijt als in 2009. Overigens hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling, wij doen dit voor u, zowel de verplichte melding bij de netbeheerder als bij VREG."

Bij twijfel, contacteer ons.


Krantenartikels

 

 

 

 

 

 

 

Enkele realisatiesVraag offerte
Wenst u een vrijblijvende offerte? Vul dan dit formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.