Een airco of warmtepomp laten plaatsen

Door een airco of warmtepomp te laten plaatsen zorgt u voor een optimaal leefklimaat in uw woning of bedrijf. Als specialist in duurzaam wonen adviseert en installeert KVE Systems uw airco of warmtepomp, zodat u klaar bent voor de toekomst.

Offerte aanvragen?

Wenst u een offerte voor de installatie van airco of warmtepomp? Maak een afspraak en we komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Een lucht-lucht warmtepomp (airco)

Een lucht- lucht warmtepomp bestaat uit een buiten- en binnenunit. Deze warmtepomp kan zowel gebruikt worden in de zomer om te koelen (airco) en in de winter om te verwarmen.

Door de snelle werking van deze warmtepomp kan de kamer snel op de gewenste temperatuur gebracht worden.

Een lucht-water warmtepomp

Deze warmtepomp zet de buitenlucht om in warm water voor je centrale verwarming en sanitair. Hierdoor is dit type warmtepomp ideaal om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Bekijk de video

Geothermische warmtepomp

Deze warmtepompen benutten de warmte van het grondwater om het water van uw cv-installatie op te warmen om zo uw huis te verwarmen.

Afhankelijk van de bodemsamenstelling worden er 2 putten van 25 tot 150 meter geboord. Op deze diepte is de temperatuur van het grondwater altijd constant, wat ervoor zorgt dat je met dit type warmtepomp het hoogste rendement kan behalen.

Hierdoor is dit het ideale systeem voor lage energiewoningen en BEN-woningen.

Bekijk de video

Een koelcel of vriescel

Hebt u nood aan een grotere ruimte om uw goederen koel te bewaren? KVE Systems plaatst koel – en vriescellen op maat. We berekenen de grootte en capaciteit naar uw noden.

Onze koeltechniekers zijn koeltechnisch gecertificeerd en plaatsen de installatie volgens de regels van de kunst. Wij voorzien ook een wachtdienst die u kan bellen wanneer er een storing optreedt.

Een airco of warmtepomp laten plaatsen?

Maak een afspraak met één van onze specialisten en we informeren u graag over de mogelijke oplossingen voor uw woning of bedrijf. Daarnaast bezorgen we u een offerte op maat voor de installatie van uw airco of warmtepomp, volledig vrijblijvend.

Een offerte aanvragen