Een EV link laadpaal laten plaatsen

Met de opmars van elektrische wagens en fietsen is het niet meer dan logisch dat u uw vervoersmiddel ook veilig, comfortabel en snel wilt opladen. Als specialist in laadoplossingen biedt KVE Systems laadpalen aan van EV link.

Offerte aanvragen?

Wenst u een offerte voor de installatie van laadpaal of laadplein? Maak een afspraak en we komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Waarom een laadpaal laten plaatsen?

De elektrische auto wint steeds meer aan populariteit, zeker nu de regels omtrent bedrijfswagens veranderen vanaf 2026. Wanneer u een elektrische wagen koopt zijn hierbij 2 soorten kabels inbegrepen. Een kabel om te laden via een stopcontact en een kabel om te laden via een laadpaal.

Hoewel laden via een stopcontact kan, is een laadpaal veel veiliger. Een laadpaal heeft een eigen automaat waardoor de kans op overbelasting verkleint. Een laadpaal krijgt ook een dc-gevoelige differentieel als extra beveiliging op een eventuele verliesstroom. Wanneer u laadt via een laadpaal zal u ook veel sneller kunnen laden dan via een stopcontact.

De auto bepaalt welke laadpaal het meest aangeraden is. Neem daarom contact met ons op voor advies op maat.

Solaredge EV

Onze leverancier van omvormers voor zonnepanelen heeft eveneens een oplossing op maat voor elektrische wagens. Zij hebben een omvormer ontworpen met geïntegreerde EV-lader. Een groot voordeel van dit systeem is dat je rechtstreeks kan laden van je zonnepanelen. Hierdoor kan je tot 2 keer zo snel laden als een conventionele wallbox. Ook is de plaatsingskost nihil aangezien er sowieso een omvormer nodig is voor de zonnepanelen.

Wanneer je de geïntegreerde EV-lader van Solaredge plaatst, is deze volledig geïntegreerd in het monitoringplatform van Solaredge. Hier kan u dan laadprofielen en tijdschema’s ingeven en de batterijstatus van de auto opvolgen

Een offerte voor een laadpaal nodig?

Als specialist in laadoplossingen denkt KVE Systems met u mee over hoe u snel en veilig uw elektrische wagen of fiets kan laden. Maak een afspraak met één van onze specialisten en we informeren u graag over de mogelijke oplossingen. Daarnaast bezorgen we u een offerte op maat voor de installatie van een laadpaal bij u thuis of op uw bedrijf, volledig vrijblijvend.

Een offerte aanvragen