Een ventilatiesysteem laten plaatsen

Bij het bouwen of renoveren is het de dag van vandaag belangrijk om een kwalitatief ventilatiesysteem te laten plaatsen. Doordat we steeds beter isoleren is een goede ventilatie belangrijk om de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijf onder controle te houden. Als specialist in duurzame oplossingen adviseert en installeert KVE Systems uw een slimme ventilatie zodat u kan genieten van optimaal geventileerde ruimtes.

Offerte aanvragen?

Wenst u een offerte voor de installatie van ventilatie in uw woning of bedrijf? Maak een afspraak en we komen graag bij u langs voor advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen
Ventilatiesysteem laten plaatsen

Waarom een ventilatiesysteem laten plaatsen?

Vanwege de steeds strengere bouwwetgeving ivm isolatie en dergelijke speelt ventilatie een belangrijke rol. Wanneer u veel isolatie hebt maar geen goede ventilatie, krijgt u een zeer slechte luchtkwaliteit. Het is dus belangrijk dat de lucht binnenshuis goed circuleert. Dit is ook belangrijk om condens- en schimmelvorming tegen te gaan.

Onze toestellen van Komfovent hebben een geïntegreerd warmtewiel dat de verse lucht gaat opwarmen. Dit systeem voorkomt ook dat de aangevoerde verse lucht de woning gaat uitdrogen.

Een slimme ventilatie

Ventilatiesystemen zijn geëvolueerd van systemen die continu aan staan, naar slimme systemen die zich aanpassen aan verschillende situaties. Zo kan het systeem ervoor zorgen dat er minder wordt geventileerd tijdens het koken, als de open haard aan is of kan u de ventilatie in vakantie modus zetten en zal er slechts minimaal geventileerd worden.

U kan ook kiezen om via sensoren de ventilatie nauwkeurig aan te sturen zodat er enkel geventileerd wordt indien de luchtkwaliteit binnen in uw woning dit vereist. Al deze innovaties zorgen ervoor dat de ventilatie niet meer continu moet werken en u toch een beter geventileerde woning zal hebben. Hierdoor zijn de nieuwe ventilatiesystemen 70% energiezuiniger dan de vorige modellen.

Bekijk de video
Ventilatiesysteem laten plaatsen

Een ventilatiesysteem laten plaatsen?

Maak een afspraak met één van onze specialisten en we informeren u graag over de mogelijke oplossingen voor uw woning of bedrijf. Daarnaast bezorgen we u een offerte op maat voor de installatie van uw ventilatiesysteem, volledig vrijblijvend.

Een offerte aanvragen